Beskrivning

Citykartan Burlöv innehåller en kommunöversikt och tätortskartor över Arlöv och Åkarp. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa. Citykartan Burlöv en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Citykartan Burlöv innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

Gör ett besök i någon av kommunens två vackra kyrkor – Arlöv och Burlöv.
Kronetorps mölla är en av Nordens största väderkvarnar. Shoppa på Burlöv Center eller Stora Bernstorp. Ta en tur längs Natur- och kulturstigen, som tar dig från Kronetorps mölla till Malmö Burlöv golfklubb, genom åkerlandskap, skogsdungar och förbi kulturhistoriska byggnader. Spillepeng och Tågarps hed är hemvist för många ovanliga växter, insekter och fåglar.

Citykartan Burlöv är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg, Statoil med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Burlöv – Beställ Citykartan här!”