Beskrivning

Citykartan Landskrona innehåller en kommunöversikt, en tätortskarta och karta över Borstahusen. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa.

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan Landskrona är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

Med mindre än en timmes restid når man ett område med 3,6 miljoner invånare och den internationella flygplatsen Kastrup i Köpenhamn. Tågförbindelserna är täta till Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn. Det tar till exempel bara tio minuter att nå grannstaden Helsingborg.

En attraktiv stad att bo och verka i
Här byggs det nya attraktiva bostäder på attraktiva platser nära havet i centrala staden eller på våra mindre orter.

Selma Lagerlöf om Landskrona
”Vad här är vackert, just nu. Man kunde bjuda hit folk och låta dem betala för att få sitta vid vår strand och se sundet.”

Dessa vackra ord om den skånska staden Landskrona yttrade författarinnan och nobelpristagaren Selma Lagerlöf, som bodde här mellan åren 1885 och 1897, då hon arbetade på stadens flickskola. Det var i Landskrona Selma Lagerlöf  inledde sin författarbana.

Utsikt över hela Öresund
Utsikten från den tiden har inte förändrats. Här kan man fortfarande sitta vid strandkanten och se ut över Öresund, Ven och norra Själland på andra sidan. En klar dag syns tydligt Köpenhamn och Öresundsbron.

 

Citykartan Landskrona är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Landskrona – Beställ Citykartan här!”