Beskrivning

Citykartan Lund innehåller en tätortskarta över Lund med centrumförstoring, kartor över Ideon, Brunnshög, Nova Lund, Häckeberga och en tydlig kommunöversikt. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa.

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan Lund är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

I Lund finns det ett rikt utbud av olika fritidsaktiviteter – allt ifrån bad och fiske till fritidsgårdar, föreningsverksamhet och mycket mer. Kulturlivet har också ett brett spektrum inom konst, musik, dans, teater, litteratur och film.

Naturen i Lund
I Lunds kommun finns flera parker, stora grönområden och inte mindre än 28 naturreservat. Med sina slätter i väster och Romeleåsens skogar i öster ger också området en stor variationsrikedom med många smultronställen.

Upplev konst
Konst inne och ute, på museer och gallerier, konst som foto eller som skulptur. I Lund kan du uppleva konst på många olika sätt, klicka in här för att få färg, form och inspiration!

 

Citykartan Lund är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lund – Beställ Citykartan här!”