Beskrivning

Citykartan Malmö innehåller en kommunöversikt, tätortskartor över city, Möllevångstorget, Västra Hamnen, Dockan och Malmö. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa.

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan Malmö är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

I Malmö finns upplevelser och nöjen för alla.

Här kan du varva ner i de lummiga parkerna mitt i city eller hänga med i storstadens puls. Det är nära till det mesta, sevärdheter och sightseeing finns nästan runt varje hörn.

Shopping i Malmö omfattar allt från det breda utbudet i stora köpcentrum till hippa kvarter med små retrodesignaffärer. Det finns restauranger i Malmö från jordens alla hörn och alltid många konserter, föreställningar och evenemang att välja mellan på stadens olika scener. Och för den som vill gå vidare när kvällen är slut väntar en mängdnattklubbar och uteställen i Malmö.

Citykartan Malmö är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Malmö – Beställ Citykartan här!”