Beskrivning

Citykartan Osby innehåller en kommunöversikt och en tätortskarta. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa.

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan Osby är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

Välkommen till den grönaste delen av Skåne! Här kan du bo mitt i naturen med skog och sjöar inpå knuten – men ändå ha storstädernas utbud inom räckhåll.

Osbys fantastiska omgivningar består av 75 procent skog, 129 sjöar och 49 myrar! Dessutom flyter Helgeån genom stora delar av vår kommun. Du har alltid nära till naturen här! Njut av denna härliga skogsbygd fylld med smultronställen och aktiviteter! Här hittar du Snapphanar, urskog, stenriket, badplatser och Brios berömda Lekoseum. Du hittar också det svarta guldet – diabasen, kultur, shopping och mycket mer.

Kommunikationerna till och från Osby är väldigt goda – med avgångstid varje timme når du storstäder som Köpenhamn och Malmö.

 

Citykartan Osby är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Osby – Beställ Citykartan här!”