Beskrivning

Citykartan Perstorp innehåller en kommunöversikt och tätortskarta. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa.

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan Perstorp är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

Om Perstorp
Perstorp är Skånes till folkmängden minsta kommun. Med detta följer möjligheterna till en särdeles hög livskvalitet i form av närhet mellan människor och närhet till all service. Här finns dessutom synnerligen goda möjligheter att skaffa sig ett mycket prisvärt boende.
Terrängen, kuperad med kullar klädda med bokskog, barr- och blandskog samt dammar med rik strand- och vattenvegetation inbjuder till avstressande friluftsaktiviteter av olika slag som t. ex. promenader, fiske samt bär- och svampplockning.
Den vackra och välskötta golfbanan och badet med inom- och utomhusbassänger är exempel på anläggningar som är mycket uppskattade av såväl invånare som besökare från andra kommuner. I kommunen finns dessutom ett mycket varierat föreningsliv som kan tillfredsställa de flesta smakriktningar.
De goda väg- och järnvägsförbindelserna gör det lätt att ta sig till och från kommunen för att till exempel ta del av evenemang i kringliggande kommuner eller vid arbetspendling. Behöver man åka utomlands kan man med tåg åka från Perstorp och befinna sig i avgångshallen på Kastrup efter knappt två timmars tågresa.

Att göra …
I Perstorps kommun finns gott om möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. Det finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter för alla intressen. Här har man råd att både bo och leva. Med hög livskvalitet, närhet mellan människor och närhet till service. Ett mycket prisvärt boende. Terrängen, kuperad med kullar klädda med bokskog, barr- och blandskog samt dammar med rik strand- och vattenvegetation inbjuder till avstressade friluftsaktiviteter som t.ex. promenader, fiske samt bär- och svampplockning. Vacker och välskött golfbana och bad med inom- och utomhusbassänger.

 

Citykartan Perstorp är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Perstorp – Beställ Citykartan här!”