Beskrivning

Citykartan Simrishamn innehåller översiktskarta, tätortskarta samt kartor över Borrby, Gärsnäs, Hammenhög och Kivik. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa.

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan Simrishamn är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

Simrishamn och Österlen

Simrishamn – den lilla staden med Sveriges största fiskehamn! Med en underbart lång sommarperiod, med historien ristad i berg och kyrkor, med hav och land i en sällsam enhet, med råvaruproduktion och mat som en röd tråd finns här oändligt mycket att utforska. Här kan du boka boende och aktiviteter och se vad som är på gång just när du vill besöka Österlen.

 

Citykartan Simrishamn är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Simrishamn – Beställ Citykartan här!”