Beskrivning

Citykartan Svalöv innehåller en kommunöversikt och tätortskarta. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa. Citykartan Svalöv är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

Välkommen till en värld av upplevelser!
Svalövs kommun har mycket att erbjuda dig som turist. Först och främst är det naturen som lockar. På Söderåsen kan du uppleva äkta skånsk vildmark och prova utmanande aktiviteter. Om du hellre vill ta det lugnt och bara njuta av rogivande miljöer går det lika bra. Här finns trevliga caféer och restauranger och om du vill övernatta kan du i princip välja mellan allt från slott till koja. Svalövs kommun samarbetar med de andra Söderåskommunerna (BjuvKlippan och Åstorp).

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan Svalöv är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

 Citykartan Svalöv är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Svalöv – Beställ Citykartan här!”