Beskrivning

Citykartan Tomelilla innehåller en kommunöversikt, en tätortskarta och Kartbilder över Skåne Tranås, Smedstorp, Spjutstorp, Brösarp, Onslunda och Lunnarp. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa.

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan Tomelilla är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

Det finns mycket att uppleva i Tomelilla som är en kommun med stark kultur- och naturprofil.Tomelilla erbjuder aktiviteter för alla åldrar och intressen. Tomelilla vill skapa möjligheter för alla – men speciellt för barn och unga- att få tillgång till olika kulturella upplevelser. Här finns ett brett urval av aktiviteter och många spännande miljöer. Vill du njuta av naturen, låna en bok, måla graffiti eller på något annat sätt ta del av kulturutbudet i Tomelilla? Upplevelserna är många och du har möjlighet att deltaga i olika aktiviteter i kommunen.

Citykartan Tomelilla är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Tomelilla – Beställ Citykartan här!”