Beskrivning

Hallandskartan för dig som gillar hästar och hundar. Du hittar information om veterinärer, utbildningar, butiker, foder, träningsredskap, utrustning och mycket annat. Hallandskartan Häst och Hund ingår i familjen Hallandskartan. Hallandskartan trycks och distribueras i 100 000 ex. varje år.

Inte bara hästar.

Det finns olika varianter för att vi som människor är olika och har olika intressen. Syskonen till Hallandskartan Häst och Hund är, Barn och Familj, Shopping, Mat och Nöjen, och MC och Motor. Oj, vad många det blev men jag är säker på att du kan ha mycket glädje av en karta eller två.

Hallandskartan hjälper dig att hitta!

Hallandskartan Häst & Hund trycktes för första gången 2009. Anledningen var egentligen ganska enkel, det fanns en stor efterfrågan. Ryttare och curlande ponnyföräldrar behövde hjälp med att hitta till tränings- och tävlingsplatser. Oftast ligger ju ridklubbarna en bit ut på landet och man har under alla år navigerat sig fram med hjälp av vägbeskrivningar, kyrktorn och skogsdungar. Att köra vilse med transporten full med hästar är mindre kul.

Idag vänder sig produkten även till hundälskare i samma syfte. Hallandskartan Häst och Hund är ju beroende av att företag vill annonsera i kartan. Annonsörerna måste i någon form tillhöra branschen för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen. Det är en skön känsla att stå bakom en produkt som man vet är så poppis som just Hallandskartan Häst och Hund

När du öppnar Hallandskartan Häst och Hund ser du att den är full av massor med tips och förslag på allt som rör hästar och hundar. Oavsett om du skall vaccinera hästen eller bygga ridhus skall du känna att Det finns massor av bra tips i Hallandskartan Häst och Hund.

Kartbilden är ju inte heller att förglömma. En karta med en taskig kartbild går ju inte att använda. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons.

Du kan också söka efter den hos: Hallands Ridsportförbund.