Beskrivning

Hallandskartan Hem och Trädgård

Hallandskartan för dig som gillar hem och trädgård. Du hittar information om byggvaruhus, möbler, inredning, trädgårdsmaskiner, redskap, blommor och plantor. Skånekartan Hem och Trädgård ingår i familjen Hallandskartan. Hallandskartan delas ut i ungefär en halv miljon kartor varje år.

Inte bara trädgård

Det finns olika varianter för att vi som människor är olika och har olika intressen. Syskonen till Hallandskartan Hem och Trädgård är Golf, Barn och Familj, Shopping, Mat och Nöjen,  MC och Motor, Häst och Hund. Det är säkert så att du kan ha glädje av en karta eller två.

Hallandskartan hjälper dig att hitta!

Hallandskartan Hem och trädgård trycktes för första gången 2009. Det började egentligen med att vi fick en förfrågan på en mässa om vi inte kunde samla alla plantskolor och trädgårdar I en av våra Hallandskartor. Idag vänder sig kartan även till de som är intresserade av bygg och inredning. Hallandskartan Hem och Trädgård finansieras av företag som vill annonsera i kartan. Annonsörerna måste i någon form tillhöra branschen för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen. Efterfrågan på produkten har ökat för varje år. Den är riktigt uppskattad Hallandskartan Hem och Trädgård.

När du öppnar Hallandskartan Hem och Trädgård ser du att den är full av massor med tips och förslag på allt som hjälper hemmafixare. Du får också ett register över loppisar och ett över Skånska Slottsträdgårdar. Intresset för att göra utflykter och titta på antikviteter och loppmarknader bara ökar inte minst hos våra danska grannar. Detta gör Hallandskartan Hem och trädgård till en av våra mest beställda kartor.

Kartbilden är ju inte heller att förglömma. En karta med en taskig kartbild går ju inte att använda. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons. Du kan också söka efter den hos Hallands Turistbyråer.