Beskrivning

Hallandskartan för dig som gillar att shoppa. Här får du bra shoppingtips och kan kombinera dina egna shoppingresor runt om I hela Halland. Hallandskartan Shopping, Mat och Nöjen ingår i familjen Hallandskartan. Hallandskartan trycks och distribueras i 100 000 ex. varje år.

Mer än bara shoppa!

Det finns olika varianter för att vi som människor är olika och har olika intressen. Syskonen till Hallandskartan Shopping, Mat och Nöjen, Barn och Familj, Häst och Hund, och MC och Motor. De är precis lika populära inom sin målgrupp allihopa.

Hallandskartan hjälper dig att shoppa!

Hallandskartan kartan Shopping, Mat och Nöjen trycktes för första gången 2009. Den visar vägen till det mesta av det bästa vad det gäller Hallands utbud av butiker, köpcenter och gallerier. Du hittar även till de små pärlorna som är svåra att hitta. Förutom kläder, skor, smycken, bijouterier och annat som tillfredsställer den modeintresserade får du i Hallandskartan Shopping, Mat och Nöjen även tips som riktar sig till den matintresserade.

När du öppnar Hallandskartan Shopping, Mat och Nöjen ser du att den är full av annonser som hjälper dig att hitta till restauranger, gästgiverier och delikatessbutiker. Här har vi samlat Hallands bästa gårdsbutiker och du kan handla äkta Halländska delikatesser som kött, fågel, fisk, frukt, bär, grönsaker och svamp.

Kartbilden är också viktig. Hur mycket tips vi än fyller kartorna med är det ju inte till någon store hjälp om man inte har en kartbild som hjälper till att visa vägen dit. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons. Du kan också söka efter den hos Hallands Turistbyråer.