Beskrivning

Skånekartan för dig som gillar äventyr och utflykter. Du hittar information om museer, lekland,  butiker, barnkläder, leksaker, barnteater och mycket annat. Skånekartan Barn och Familj ingår i familjen Skånekartan. Skånekartan delas ut i ungefär en halv miljon kartor varje år.

För all utflykter!

Det finns olika varianter för att kunna tillfredställa bade barn och vuxnas intressen när ni ska på utflykter. Syskonen till Skånekartan Barn och Familj är Häst och Hund, Golf, Natur, Jakt och Fiske, Barn och Familj, Shopping, Mat och Nöjen, Business and Meetings, MC och Motor, Hem och Trädgård, Sport och Fritid samt Konst och Kultur. Du kommer säkert att vilja beställa minst en eller två.

Skånekartan hjälper dig att hitta!

Skånekartan Barn och Familj trycktes för första gången 2008. Anledningen var egentligen ganska enkel, det fanns ett behov av att få hjälp att hitta roliga saker att göra för barnfamiljen. Det är ofta man är sugen på att göra en utflykt men inte lika lätt att veta åt vilket hall man skall vända näsan. Det är svårt att leta information på nätet när man är osäker på vad man söker.

Skånekartan Barn och Familj är till för att ge barnfamiljer tips och inspiration för många glada och trevliga stunder tillsammans, som när ni t ex ska på utflykter. De som medverkar I kartan måste i någon form tillhöra branschen för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen. Det är en skön känsla att stå bakom en produkt som man vet är så poppis som just Skånekartan Barn och Familj.

När du öppnar Skånekartan Barn och Familj ser du att den är full av massor med tips och förslag på allt som kan vara intressant. Du hittar också ett register med tips på övernattningsmöjlihgeter, badplatser och annat kul.

Kartbilden är ju inte heller att förglömma. En karta med en taskig kartbild går ju inte att använda. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons.

 

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Utflykter. Beställ Skånekartan Barn och Familj.”