Beskrivning

Äta bör man annars dör man!

Mat, Råvaror, tekniker och djurhållning. Det är hetare än någonsin att veta vad vi stoppar i oss.

Laga mat hemma eller skämma bort sig själv på krogen – oavsett kan vi välja mellan kvaliteter, ursprung, matkultur och smaker.

Skånekartan Mat & Delikatesser hjälper dig som tycker om mat att hitta butiker och restauranger i Skåne som tycker att mat är viktigt. Kartan är reklamfinansierad men annonsörerna måste i någon form tillhöra temat för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen. Det är en skön känsla att stå bakom en produkt som man vet är så efterfrågad som just Skånekartan Mat & Delikatesser.

När du öppnar Skånekartan Konst och Kultur ser du att den är full av massor med tips och förslag på allt som kan vara av värde för den matintresserade. Ämnet är brett och här kommer du att serveras massor av tips så att du kan välja det som intresserar dig mest.

Kartbilden är viktig. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna kommer att delas ut hos de aktörer som väljer att medverka med en annons. Håll till godo och njut dig igenom vårt vackra Mat-Skåne!