Beskrivning

Skånekartan för dig som gillar natur, jakt och fiske. Du hittar information om Utrustning, utbildningar, butiker med rätt kläder, utrustning och mycket annat. Man behöver för ett aktivt liv I Skånes natur. Skånekartan Natur, Jakt och Fiske ingår i familjen Skånekartan. Skånekartan delas ut i ungefär en halv miljon kartor varje år.

Jaga och fiska i Skåne.

Det finns olika varianter för att vi som människor är olika och har olika intressen. Syskonen till Skånekartan Natur, Jakt och Fiske är Golf, Häst och Hund, Barn och Familj, Shopping, Mat och Nöjen, Business and Meetings, MC och Motor, Hem och Trädgård, Sport och Fritid samt Konst och Kultur. Det är svårt att klara sig med bara en.

Skånekartan hjälper dig att hitta jaktmarker och fiskeplatser.

Skånekartan Natur, Jakt och Fiske trycktes för första gången 2008. Det fanns ett stort behov av en tryckt karta med bra överblick som kunde visa vägen till fiskevatten, dagsjakter, platser för fågelskådning, platser för vandring och inte minst danskarna uppskattar Skåne för fina jakt- och fiske möjligheter. Idag vänder sig kartan till alla naturälskare. Skånekartan Natur , Jakt och Fiske finansieras av annonser. Annonsörerna måste i någon form tillhöra branschen för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen. Kartorna delas ut på olika mässor som t ex Skånska Jakt och Fiskemässan på Bosjökloster.

När du öppnar Skånekartan Natur, Jakt och Fiske ser du att den är full av massor med tips och förslag på allt som rör jakt och fiske.

Kartbilden är ju inte heller att förglömma.. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda.I just Skånekartan Natur, Jakt och Fiske är vattendrag utmärkta på ett kraftigare sätt än I våra övriga Skånekartor. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons.

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Jaga och fiska i Skåne. Beställ karta här!”