Beskrivning

Skånekartan för dig som gillar att shoppa. Här får du bra shoppingtips och kan kombinera dina egna shoppingresor runt om I hela Skåne. Skånekartan Shopping, Mat och Nöjen ingår i familjen Skånekartan. Skånekartan delas ut i ungefär en halv miljon kartor varje år.

Mer än bara shoppa!

Det finns olika varianter för att vi som människor är olika och har olika intressen. Syskonen till Skånekartan Shopping, Mat och Nöjen är Golf, Natur, Jakt och Fiske, Barn och Familj, Häst och Hund, Business and Meetings, MC och Motor, Hem och Trädgård, Sport och Fritid samt Konst och Kultur. De är precis lika populära inom sin målgrupp allihopa.

Skånekartan hjälper dig att shoppa!

Skånekartan Shopping, Mat och Nöjen trycktes för första gången 2008. Den visar vägen till det mesta av det bästa vad det gäller Skånes utbud av butiker, köpcenter och gallerier. Du hittar även till de små pärlorna som är svåra att hitta. Förutom kläder, skor, smycken, bijouterier och annat som tillfredsställer den modeintresserade får du i Skånekartan Shopping, Mat och Nöjen även tips som riktar sig till den matintresserade.

När du öppnar Skånekartan Shopping, Mat och Nöjen ser du att den är full av annonser som hjälper dig att hitta till restauranger, gästgiverier och delikatessbutiker. Här har vi samlat Skånes bästa gårdsbutiker och du kan handla äkta Skånska delikatesser som kött, fågel, fisk, frukt, bär, grönsaker och svamp.

Kartbilden är också viktig. Hur mycket tips vi än fyller kartorna med är det ju inte till någon store hjälp om man inte har en kartbild som hjälper till att visa vägen dit. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons. Du kan också söka efter den hos Skånes Turistbyråer.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Shoppa i Skåne! Beställ Skånekartan här.”