Beskrivning

Skånekartan för dig som tycker att det är viktigt att träna och ta hand om kropp och själ. Du hittar information om träningsmöjligheter, träningskläder, redskap, instruktörer, massörer, kostråd och mycket annat. Skånekartan Sport och Fritid ingår i familjen Skånekartan. Skånekartan delas ut i ungefär en halv miljon kartor varje år.

Mer än bara träna och sport.

Det finns olika varianter för att vi som människor är olika och har olika intressen. Syskonen till Skånekartan Sport och Fritid är Golf, Natur, Jakt och Fiske, Barn och Familj, Shopping, Mat och Nöjen, Business and Meetings, MC och Motor, Hem och Trädgård, Häst och Hund samt Konst och Kultur. Det är bara att beställa sina favoriter och se vad Skåne har att erbjuda.

Var ska jag träna? Skånekartan hjälper dig att hitta!

Skånekartan Sport och Fritid trycktes för första gången 2011. Anledningen var egentligen ganska enkel, det fanns en stor efterfrågan. Curlingföräldrar efterlyste en karta som visade vägen till idrottsanläggningar runt om I Skåne. Det var dags för barnen att träna och oftast ligger ju träningsplatserna en bit utanför centrum. Idag vänder sig kartan även till alla vuxna som prioriterar hälsa och välmående. Skånekartan Sport och Fritid är ju beroende av att företag vill annonsera i kartan. Annonsörerna måste i någon form tillhöra branschen för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen. Användarna av kartan förväntar sig också att tipsen skall handla om just träning och friskvård.

Var kan man träna I Skåne? Skånekartan Sport och Fritid är full av massor med tips och förslag på allt som rör idrott och träning. Simhallar, arenor, rackethallar, idrottsplatser. Oavsett om du är proffs och tävlar eller om du letar efter en ishall för att damma av dina skridskor har du mycket glädje av Skånekartan Sport & Fritid.

Kartbilden är ju inte heller att förglömma. En karta med en taskig kartbild går ju inte att använda. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Träna i Skåne. Beställ din karta här!”